Velkommen til Parken Gård Husky

Om Parken Gård Husky

Parken Gård Husky er en familie-eid hundekjøringsbedrift og gårdsbruk godt plassert mellom de bratte fjellene i Langfjordbotn i Alta kommune. Det er hundekjørere Arne Karlstrøm og Marianne Skjøthaug som eier og driver bedriften, med litt hjelp fra datteren Mina. I tillegg til Alaska huskyene vår er vi også melkebønder og vi elsker å dele kunnskapen vi har både om hundekjøring og gårdsdriftene for de som kommer og besøker oss.

Vi er ikke en stor turist-bedrift, men en familie som elsker å dra på eventyr med hundene våre. Hos oss får du en personlig hundekjøringsopplevelse, en times kjøretur unna Alta, i det åpne landskapet mellom de vakre nordnorske fjellene og fjorden.

Hundekjøring med Parken Gård Husky

Vi tilbyr gjestene våre både lange og korte hundekjøringsturer. Alle turene tar utgangspunkt i gården vår nede ved fjorden i Langfjordbotn og de lengste turene tar også gjestene med opp til fjellet. Her kan de nyte en fantastisk utsikt over både fjord og fjell, uansett hvilken retning de ser. Vi anbefaler denne typen tur til alle som ønsker å prøve seg på hundekjøring og som også er ute etter å få en flott naturopplevelse med på kjøpet.


Bilder av Fotograf Dánil Røkke, Noraførr AS

Fra Instagram

Besøk oss i Langfjordbotn i Nord-Norge

NB