Hundekjøring med Parken Gård Husky

En smak av hundekjøring

Vi elsker å lære gjestene våre om hundekjøring og denne opplevelsen gir den perfekte introduksjonen til livstilen vår som hundekjørere. Du får være med oss i hundegården for å lære og være med på å sele på hundene og gjøre dem klar for tur. Ønsker du å bare være passasjer, har du så klart lov til det. Ellers får du kjøre ditt eget hundespann. Uansett hva du velger får du en fantastisk opplevelse av den arktiske naturen der fjorden møter fjellet, med en erfaren guide som viser veien langs treningsløypene våre. På veien kommer vi til å fortelle deg om både hundekjøring og naturen rundt oss, før vi tar turen tilbake til gården. Her får du også være med på å sette hundene tilbake på plass før vi koser oss rundt bålet med hjemmelaget kake og noe varmt i koppen.

Sesong: Fra første snø (ca.oktober) til snøen smelter (mai)

Hundekjøring med lunsj

Denne turen gir deg både smaken av livet som hundekjører og en sledetur i flott natur, samt en følelse av mestring. Du får bli med mens vi gjør hundene klare til tur og får tildelt et eget hundespann for å gi deg en smak av den spesielle samspillet en får med hundene. Ønsker du å bare være passasjer, har du så klart lov til det. Uansett hva du velger vil du få muligheten til å oppleve nærheten til naturen i det vi tar hundespannet med fra fjorden til fjellet. Du vil ha mange muligheter til både å lære om omgivelsene og ta bilder underveis og når vi stopper for å spise lunsj. Lunsjen spises enten inni en lun koie eller ute rundt bålet, alt etter hva været tillater. Tilbake i hundegården får du være med å sette hundene tilbake på plass, samtidig som du får lære mer om hundekjører-livsstilen.

Sesong: Fra første snø (ca.oktober) til snøen smelter (mai)

En skreddersydd hundekjøringsopplevelse

Noen ganger ønsker gjestene våre en helt spesiell type hundkjøringstur eller noe annerledes in våre to andre turer. Med mange års erfaring med både hundekjøring og området bak oss, har vi store muligheter til å skreddersy turer etter gjestene våres behov. Uansett om du ønsker å overnatte i en hytte eller om du har lyst til å ta turen lengre inn på fjellet, så kan vi tilpasse mye for å sørge for at du får den beste opplevelsen du kan få.

Sesong: Fra første snø (ca.oktober) til snøen smelter (mai)


Bilder av Fotograf Dánil Røkke, Noraførr AS

NB